Att oddsa hos spelbolag har aldrig varit smidigare. Mycket tack vare att numera finns möjligheten till betting utan konto. Vad är då detta begrepp? Rent konkret innebär att du använder dig av BankID vid registrering och uttag och får dina vinster på direkten. Därmed har du utmärkta förutsättningar att få pengarna in på bankkontot på några minuter. De flesta nya spelbolag som lanseras idag har fenomenet betting utan konto eller Pay N Play Betting som det också kallas. I denna artikel berättar vi mer om detta fenomen.

Bra spelbolag med snabba uttag

Spelbolag
Fördelar
Bonus
Vårt betyg
Besök
1
100 kr
2
120 kr gratisspel
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
3
3000 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
4
500 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
5
500 kr + 100 Free spins
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Så fungerar Pay N Play Betting

Betting utan konto, eller Pay N Play Betting som det också kallas, innebär att du gör en insättning med Trustly, Zimpler eller Swish som verifieras med BankID. I samband med att insättningen är klar är du också medlem hos spelbolaget och när du vill återvända till bettingsajten använder du dig enkelt av din E-legitimation för att logga in.

Det var den svenska betaltjänsten Trustly som uppfann betting utan konto. De såg ett problem i att många spelare valde att avbryta registreringsprocessen i förtid på grund av att de var tvugna att fylla i så många uppgifter. Genom att göra en insättning med Trustly och BankID fick spelbolagen den information de behövde från spelaren samtidigt som spelaren slipper fylla i några uppgifter.

Betting utan konto

Finns tre betaltjänster som är kompatibla med fenomenet

Inom betting utan konto talar man framförallt om tre stycken betaltjänster som fungerar med betting utan konto. Det handlar om Swish, Trustly och Zimpler. Nedan berättar vi lite mer om de olika alternativen.

Swish är riktigt populärt idag

Swish är den överlägset mest använda svenska betaltjänsten och det är inte särskilt förvånande då den är enkel att använda samtidigt som det är helt avgiftsfritt för alla spelare. Idag kan Swish användas för så mycket mer än att dela på krognotan. Exempelvis kan Swish användas för att betala räkningar och det har också blivit en uppskattad betaltjänst hos spelbolag på nätet.

Tidigare gick Swish endast att användas vid insättningar. Men sedan några år tillbaka är det också möjligt att använda Swish vid uttag vilket är jättebra. Med Swish betalas pengarna alltid ut i realtid hos oddssidor.

Trustly och Zimpler

Trustly är den betaltjänst vi har att tacka för att betting utan konto finns idag. Det var nämligen den svenska betaltjänsten som uppfann fenomenet som gjort att det idag är så extremt smidigt. Trustly fungerar som en mellanhand mellan dig och din nätbank. Det innebär att du loggar in på din internetbank via Trustly och BankID och väljer vilket bankkonto som ska användas. Oavsett om det är insättning eller uttag är processen likadan och transaktionen sker i realtid.

Zimpler är också ett populärt alternativ idag. De fungerar identiskt med Trustly vilket innebär att de också är en betaltjänst som ger vinsterna på direkten via direkta bankbetalningar. Zimpler är också en betalningsmetod från Sverige som är populär.

Sammanfattning om betting utan konto

Tack vare betting utan konto går det idag att slippa traditionell registrering. Istället använder vi oss av BankID för att bli medlemmar hos spelbolaget. Ett virtuellt konto skapas i samma stund som vi gör en insättning via Swish, Trustly eller Zimpler. Därmed behöver du inte fylla i några andra uppgifter i samband med att du ska börja spela hos ett nytt spelbolag och oddsa på sport.

Men det är uttagen som givetvis är den stora revolutionen. Att kunna få sina vinster på bara några minuter är något som inte ska underskattas. Vi kan idag få våra vinster rakt in på bankkontot med de betaltjänster vi listar ovan. Därmed slipper du jobbiga väntetider och kan inom några minuter ha dina vinster tillgängliga och använda som du önskar.