Betting på ishockey – odds på renodlad action

Det finns inte många sporter i Sverige som är lika populära som ishockey. Efter fotboll är just hockeyn den absolut största sporten i Sverige. Detta märks också hos spelbolagen i Sverige som brukar ha ett riktigt bra utbud för att upptäcka. Det spelar ingen roll om du gillar svensk inhemsk ishockey eller föredrar internationella ligor och turneringar. Du kan betta på det mesta såväl inför säsong som live på matcherna för ännu mer action. Har du inte redan blivit medlem på ett spelbolag och är sugen på hockey kan du börja spela hos ett av alternativen nedan. Där hittar du nämligen spelsidor som har ett komplett utbud av odds och betting på ishockey.

Välj ett spelbolag nedan och få riktigt bra odds på ishockey

Spelbolag
Fördelar
Bonus
Vårt betyg
Besök
1
Gratisspel på upp till 1000 kr
2
100% upp till 500 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
3
100% upp till 2000 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
4
100% upp till 1000 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
5
100 kr gratisspel
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

SHL är den inhemska ligan i Sverige

I Sverige är det SHL som är den inhemska ligan. Varje år gör 14 lag upp i serien om att vinna SM-guldet. De sex bästa lagen efter grundseriens 52 omgångar kommer att kvalificera sig direkt till kvartsfinal. Lag 6-10 i sin tur får istället spela åttondelsfinaler där de två vinnarna går till kvartsfinal. De två lag som kommer 11 och 12 får inte fortsätta säsongen men är kvar i SHL kommande säsong. För lag 13 och 14 väntar en dramatisk matchserie med riktig ångest där förloraren åker ner till Hockeyallsvenskan.

Det finns massor av odds att upptäcka på SHL. Du kan placera långtidsspel inför säsongen på hur du tror att det går för de olika lagen. Men du kan också oddsa på samtliga matcher under såväl grundserien som slutspelet. Testa också live betting eftersom det ger en riktigt härlig underhållning i din betting.

Betting på NHL är spännande

Det råder inget snack om att NHL är den bästa hockeyligan i världen. Här spelar alla världsstjärnor och Sveriges bästa spelare hittas definitivt här. NHL har massvis av svenska spelare, faktiskt flest efter USA och Kanada. Det är just lag från USA och Kanada som hittas i NHL som har oerhört hög status.

Betting på ishockey

Du hittar givetvis massor av odds och marknader på NHL vilket ger en härlig spelupplevelse. Spela på de 82 grundomgångarna eller på Stanley Cup-slutspelet dit de åtta bästa lagen från de två konferenserna når. I NHL är det väldigt långa resor och tufft spelschema vilket gör att även de bästa lagen förlorar många matcher. Kan du förutspå skrällarna kan du därmed hitta riktigt bra odds. 

Använd en oddsbonus på ishockey

Vill du få ut mer av din spelupplevelse kan du välja att ta emot en betting bonus på ishockey hos bettingsidor i Sverige. Det kommer att ge dig en riktigt härlig spelupplevelse och framförallt en bra start på ditt äventyr. Du kan då använda dig av exempelvis en insättningsbonus där din första insättning blir matchad upp till ett visst belopp. Det kan till exempel handla om att du sätter in 1000 eller 2000 kronor och får denna insättning dubblad. Sätter du in 2000 kronor med en 100% insättningsbonus får du 4000 kronor att spela för.

Inom hockeyn finns det andra bonusar också som du kan applicera. Free bets är ett sådant exempel om du vill oddsa på en särskild match. Detsamma gäller riskfria spel som kan användas till att betta på ishockey. Boostade odds på NHL och SHL-matcher är heller inte ovanligt. Kom dock ihåg att du maximalt kan ta emot en bonus per spelare och licens. Det betyder att du som tar emot ett odds erbjudande inte kan ta emot fler bonusar från ett och samma spelbolag. Men som tur är finns det många licenstagare som både erbjuder en bonus och utmärkta odds på en av världens roligaste sporter.